Kõrv peale! Räppar Pok avaldas üllatussingli tulevaselt albumilt

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksistantsi autoriõhtul Gruusia restoranis Kolhethi oli külaliseks Pok
Eksistantsi autoriõhtul Gruusia restoranis Kolhethi oli külaliseks Pok Foto: Madis Sinivee

Räppar Pok avaldas üllatussingli tulevaselt albumilt «Uinamuinasjutud II», mis on jätk möödunud aasta lõpupoole ilmunud lühialbumile. «Made in Estonia» valmis koostöös produtsent 1993-ga ehk Heldur Maripuuga. Laulu miksis Bert Prikenfeld ehk DJ Critikal.

2015. aasta lõpupoole tasuta internetiavarustesse paistatud lühialbum «Uinamuinasjutud» näitas Poki hoopis eksperimentaalsemast küljest, sisaldades koostöid mitmete lauljatega nagu Robin Juhkental, Avoid Dave ja Sibyl Vane’i solist Helena Randlaht. Singel «Made in Estonia» iseloomustab elektroonilisema suuna jätkamist tuleval albumil.

Foto: Sander Salm

Enne «Uinamuinasjutte» on Pokilt ilmunud lühialbum «Fatamorgaana» Superbandiit Recordsi alt koostöös Jarek Kasari, Alko ja Lauri Tähega. 2014. aastal sama plaadifirma alt väljutatud täispikk debüütalbum «Uperkuut» hõlmas endast juba suuremat ampluaad produtsentide ja kaasategevate artistide näol. 

Produtsent 1993 tegi enda debüüdi hiphop-produtsendina möödunud aastal Ingmar Gailiti ning Avoid Dave’iga koostöös valminud laulus «Kroonijuveel». Paralleelselt tegutseb 1993 ka pseudonüümi akahandsdown all.

Foto: Madis Sinivee

«Made in Estonia» esmaesitlus kõlab tuleval laupäeval Tallinnas Suhkrumolli ja Kultuuriklubi Kelm ühishoovi ÕU eksklusiivsel avamispeol, kus Pok jagab lava Ingmar Gailiti ja Avoid Dave’iga. 

Singel «Made in Estonia» kuulatav ja tasuta allalaetav siit.

Poki tegemistega saab end kursis hoida Facebooki vahendusel.

1993 muusikat saab kuulata siit.

ÕUe avapeo täpsem informatsioon Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles