Frankie Animal andis täna välja debüütalbumi: oleme pikalt selle albumi kallal tööd teinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala, Marie Vaigla ja Frankie Animal
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala, Marie Vaigla ja Frankie Animal Foto: Erlend Štaub

Täna, 26. aprillil, ilmus indie-rock bändi Frankie Animal debüütalbum nimega «The Backbeat». Esitluskontserdid toimuvad 13. mail Genialistide Klubis Tartus ning 19. mail Kultuurikatlas Tallinnas. Piletid kontsertidele on müügil Piletilevis.

Frankie Animal on valmis saanud oma esimese täispika albumi nimega «The Backbeat». Plaat ilmus täna ning erilist päeva tähistab bänd andes pop-up-kontserte erinevates paikades Tallinnas. Alustati fänn Kärdi kodus Kelmikülas kell 7.00 hommikul, kell 9.00 antakse kontsert Rävala Reval Cafes ning päeva viimane minikontsert toimub kell 18.15 Solarise Apollos. Vahepeal näeb bändi veel Tallinna Ülikoolis, Tallinna Tehnikaülikoolis ning mitmes teises põnevas asukohas.

Foto: Promopilt

Albumi «The Backbeat» ametlikud esitluskontserdid toimuvad maikuus – 13. mail Genialistide Klubis Tartus ning 19. mail Kultuurikatlas Tallinnas. Ühtlasi tähistab Frankie Animal kontsertidega ka oma neljandat sünnipäeva. Piletid on nüüd müügil Piletilevi ning 311.ee veebikeskkondades, 311.ee lehelt saab tellida ka signeeritud albumit.

«The Backbeat» on saadaval digikanalites nagu Spotify, Deezer, iTunes jt, peagi on album müügil ka plaadipoodides.

Foto: Kaader videost

«Oleme pikalt selle albumi kallal tööd teinud ning vaeva näinud ja lõpptulemus rõõmustab meid kõiki. Ootame väga, et saaks oma uue muusikaga publiku ja fännide ette astuda,» sõnab bändi solist Marie Vaigla.

Külalisesinejana astub esitluskontsertidel üles Eesti Laulu võistlusel tuule tiibadesse saanud Mick Pedaja.

Facebooki event – Tallinn 

Facebooki event – Tartu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles