Laupäeval toimuv Disco Tallinn on senistest suurim, peaosas maestro Joey Negro

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disco ja house muusika üks tipp-DJ´sid - Joey Negro Inglismaalt
Disco ja house muusika üks tipp-DJ´sid - Joey Negro Inglismaalt Foto: promo

Sel laupäeval, 7. mail algusega kell 22.00 toimub teater NO99 kohvikus ja ülemises fuajees taaskord Disco Tallinn. Seekordset pidu, mis on senistest suurim, väisab disco ja house muusika üks tipp-DJ´sid - Joey Negro Inglismaalt.

Joey Negro on juba aastakümneid Briti house- ja disco-ringkonna võtmetegelane ning piiride nihutaja. Alustanud 1988. aastal muusika produtseerimisega oli just Joey (kodanikunimega Dave Lee) see, kes tõi disco sämplid house-muusikasse. Aastakümneid hiljem on tema käekiri suhteliselt vähe muutunud ning oma rohkete alias´te, nagu näiteks Jakatta, Akabu, Doug Willis, Sessomatto jpt, alt on ta tootnud mitmeid Top 40 hitte ja aegumatuid klassikuid. Lisaks on alati kõrgelt hinnatud tema remixide tegemise oskust, oma näo on Dave andnud näiteks Diana Ross´i, Pet Shop Boys´i, M People´i lugudele. Täna veab ta endiselt oma väga edukat plaadifirmat Z Records, on oma live projekti The Sunburst Band hingeks ning esineb aktiivselt kõikjal üle maailma.

Seekordse Disco Tallinn raames tähistab oma 20-ndat tegutsemisaastat rahvusvahelise DJ´na ka üks sarja residente – Widenski. Aastate jooksul on ta plaate mänginud ligi 25 riigis üle kogu Euroopa, Aasia, USA ja Austraalia, sealhulgas näiteks klubides Pacha (Ibiza), Turnmills (London), Vogue (Pariis), Temple (San Francisco), Alumbra (Melbourne), StereoLab (Singapur), Seduction (Phuket) jpt. Antud peol esitleb Widenski koostöös tuntud Jaapani kellafirmaga Casio G-Shock spetsiaalselt juubeliks loodud eksklusiivset käekella – G-Shock DJ Widenski Limited Edition.

Foto: Erlend Štaub

Antud õhtul astuvad kahel korrusel üles veel Londoni DJ ja sealse menusarja «Dope Disco» eestvedaja Shaun Samuel, resident-DJ ja teine peosarja korraldaja Tom Lilienthal ning külalised Kyka & Muton. Live-etteaste teevad andekad Sofia Rubina ja Villu Veski.

Foto: Tiit Mõtus

Piletid hinnaga 8 ja 10 eurot on eelmüügis Piletimaailmas ja NO99 kassas. Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on pileti hind kuni 23.00 10 eurot. Alates 23.00 on pileti hind 15 eurot. Uksed avatakse laupäeval, 7. mail kell 22.00.

Lisainfo siin.

Facebooki peo link siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles