Savisaare protsessi teist osa vaatas veelgi vähem inimesi kui esimest

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar. Kaader seriaalist "Savisaare protsess"
Edgar Savisaar. Kaader seriaalist "Savisaare protsess" Foto: kaader seriaalist

Eelmisel laupäeval Tallinna TV eetris näidatud seriaali «Savisaare protsess» teist osa vaatas 9000 inimest keskmiselt minutis ehk kolmandiku võrra vähem kui nädal varem näidatud esimest osa.

Uuringufirma TNS Emor teleauditooriumi mõõdikuuringu andmetel vaatas «Savisaare protsessi» teist osa minutis keskmiselt 9000 inimest ehk 0,8 protsenti sihtrühmast.

23. aprillil Tallinna Televisiooni eetris olnud seriaali esimest osa vaatas 13 000 inimest ehk 1,1 protsenti sihtrühmast.

TNS Emori teleauditooriumi mõõdikuuringu sihtrühm on nelja-aastased ja vanemad Eesti elanikud. Uuringufirma mõõdab 22 Eestis näidatava telekanali vaadatavust.

Ajakirjanduses palju tähelepanu pälvinud «Savisaare protsessi» vaadatavus on võrreldes populaarsemate Eesti telesaadetega marginaalne.

Eelmisel nädalal oli TNS Emori andmetel populaarseim saade Kanal2 sari «Pilvede all» 177 000 vaatajaga. Teisel kohal oli Kanal2 huumorisaade «Suur komöödiaõhtu» 175 000 ja kolmandal kohal Kanal2 sari «Naabriplika».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles