Adam Lambert kontserttuurist Queeniga: see tundub siiani uskumatu

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert ja Queen
Adam Lambert ja Queen Foto: Promopilt

Täpselt kuu aja pärast, 5. juunil toimub Tallinna lauluväljakul selle suve suurim rock-kontsert, mis toob Eesti publikuni legendaarse Queeni koos Adam Lambertiga. 

Võimsa vokaaliga Lambert on ülimalt rahul, et otsustas aastaid tagasi talendisaatesse “American Idol” kandideerides esitada just Queeni legendaarse loo “Bohemian Rhapsody”. See viis selleni, et peatselt Euroopa-turneed alustava rockbändi Queeni solistina saab laval näha just Adam Lambertit.

Hiljuti antud teleintervjuus tunnistas andekas muusik, et ei suuda Queeniga ühel laval üleastumist siiani õieti uskuda, kuid arvab, et see sai teoks tänu kordaläinud etteastele superstaarisaates.

“Kui keegi oleks mulle talendisaates tookord öelnud, et kuue aasta pärast lähed Queeniga ümber maailma tuuritama, poleks ma seda uskunud. Mul on ülimalt hea meel, et “American Idolisse” pürgides just selle loo valisin – kõik läks super hästi.”

Queeni kitarrist Brian May lisas, et tõenäoliselt oleksid nad Lamberti avastanud ka siis, kui ta poleks Ameerika superstaarisaates Queeni lugu esitanud: “See oleks juhtunud niikuinii. See oli tähtedesse kirjutatud,”usub May, kes on varasemalt Lambertit nimetanud lausa jumala kingituseks. 

Queen ja Adam Lambert, kes astusid koos esmakordselt üles 2009. aastal “American Idoli” finaalsaates, alustavad ühist Euroopa-turneed 20. mail Portugalist. Baltikumi ainus kontsert toimub täpselt kuu aja pärast, 5. juunil Tallinnas.

Tallinna lauluväljakul kõlavad kõik Queeni surematud hitid – “Bohemian Rhapsody”, “Under Pressure”, “We Will Rock You” ja paljud teised. Piletid suve suurkontserdile on müügil Piletilevis. Mai lõpuni maksab pilet vaid 59 eurot, müügil ka fänntsooni-ja VIP-pääsmed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles