Kultuuripealinna suured sündmused selguvad tänavu

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Sihtasutuse Tallinn 2011 loomenõukogu loodab veel tänavu kokku saada Euroopa kultuuripealinna programmis olema hakkava 10-15 suurema sündmuse ideed.

Loomenõukogu vaatab praegu läbi ideekonkursile laekunud ideid ning ka oma tänasel istungil on kavas 32 projektiideega tutvumine, teatas sihtasutus.

Tänavuse aasta lõpuks plaanib loomenõukogu saada kõigi suuremate sündmuste ideed, mida on kokku 10-15 sündmust. Järgmise aasta lõpuks tahab sihtasutus aga paika saada 75 protsenti programmist ning 2010. aasta kevadeks kogu kultuuripealinna aasta programmi.

SA Tallinn 2011 loomenõukogu, mis otsustab kultuuripealinna programmi üle, käib koos iga kaheksa nädala tagant. Tänavune viimane istung peetakse novembri lõpus.

Loomenõukogusse kuuluvad Soome Retretti kunstikeskuse direktor Anu Liivak, näitleja Taavi Eelmaa, Tallinna Ülikooli rektor Rein Raud, muusikaprodutsent Madis Kolk, ajakirjanik Andrei Hvostov, kirjanik Berk Vaher, filmikriitik Kristiina Davidjants ja SA Tallinn 2011 juhataja Mikko Fritze.

SA Tallinn 2011 on 2007. aasta aprillis Tallinna linna loodud iseseisev organisatsioon, mis valmistab ette ja koordineerib Tallinna kui Euroopa kultuuripealinna programmi 2011. aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles