Postimees ja Eesti Meedia pakuvad üleriigilistele sotsiaalkampaaniatele toetust

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe peatoimetaja ja Postimees Grupi juhatuse esimees Merit Kopli EV 100 infopäeval
Postimehe peatoimetaja ja Postimees Grupi juhatuse esimees Merit Kopli EV 100 infopäeval Foto: SANDER ILVEST/

Tänasel Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamise infopäeval teatas Postimehe peatoimetaja ja Postimees Grupi juhatuse esimees Merit Kopli, et kuna ajalooliselt on Postimees ja Eesti Vabariik käinud käsikäes, tahab Postimees vabariigi juubeli tähistamisel aktiivselt kaasa lüüa. Kuna Postimehe võimuses on ühiskonnale olulisi teemasid kuuldavaks teha, siis pakuvad Postimees ja Eesti Meedia teised meediaettevõtted juubeliaastal meediatoetust neile üleriigilistele sotisaalkampaaniatele, mille väärtused ühtivad Postimehe omadega.

Postimees tähistab oma 160 aasta juubelit järgmisel aastal, see on justkui eelsoojendus vabariigi juubeliks. Postimehe juubeliaasta märksõna on hoolivus. «Tähistame sünnipäeva kogu rahvaga ja tahame anda oma panuse, et Eestis oleks hea elada, et meil sünniks rohkem lapsi, et inimestel oleks siin turvaline olla. Nii otsustasime, et Eesti Meedia meediaettevõtted võimaldavad juubeliaastal tasuta meediatoetust üleriigilistele sotsiaalkampaaniatele, mis langevad kokku Postimehe väärtustega ja aitavad muuta Eesti elu paremaks,» ütles Kopli. Ta lisas, et Postimehe missioon on alati olnud hoida eesti kultuuri ja keelt, teavitada inimesi ja juhtida ühiskonna valvekoerana tähelepanu vajakajäämistele. «Nii saabki Eesti paremaks.»

Postimehe juubeliüritused toimuvad läbi kogu aasta ja on väga suurejoonelised, seda enam, et järgmisel aastal tähistavad juubelisünnipäeva ka Eesti Meedia Gruppi kuuluvad lisaks Postimehele Eesti juhtivad maakonnalehed, raadiogrupp Trio, mitmed telekanalid eesotsas Kanal2'ga, uudisteagentruur BNS, kuultusteportaalid KV, Osta ja Soov, trükikoda Kroonpress ning internetiportaalid Lätis ja Leedus.

2017. aasta lõpus annab Postimees peokorraldaja teatepulga üle Eesti Vabariigile.

Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva programm algab 2017. aasta aprillis Eesti asualade ühendamise aastapäevaga ja lõpeb 2020. aasta veebruaris Tartu rahulepingu sõlmimise aastapäeva tähistamisega. Juba praegu on programmis üle 200 ürituse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles