Marky Ramone’i Tallinna kontserdi külalisesinejaks on kohalik punkbänd Vanemõde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punkbänd Vanemõde
Punkbänd Vanemõde Foto: Promopilt

14. juunil astub Rock Cafes üles Marky Ramone koos bändiga. Kontsertõhtule annab avapaugu kohalik legend Vanemõde. Piletid on müügil Piletilevis.

1980ndate teisel poolel laineid löönud Eesti bänd Vanemõde annab kontserte üliharva. Üks väheseid võimalusi legendaarset bändi esinemas näha ja kuulda avaneb 14. juunil Rock Cafes kui lava jagatakse maailmakuulse punkbändi Ramones trummari Marky Ramone’iga.

«Vanemõde on alati olnud selline bänd, mis julgeb võtta seisukohti ja kellel on midagi ütelda ühiskonnas toimuva kohta,» on bändi solist ja kitarrist Veljo Vingissar öelnud. Bänd astub lavale koosseisus Jüri Roosa, Angela Aak, Veljo Vingissar, Andrus Kerstenbeck ja Freddy Tomingas.

Marky Ramone’s Blitzkrieg ning ansambel Vanemõde esinevad Rock Cafes juba 14. juunil. Marky Ramone ise on videotervituses lubanud Tallinnas esitada legendaarseid Ramones’i lugusid ja hitte. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis. 

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles