Noortebänd 2016 poolfinalistid on selgunud

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2016 poolfinalistide valimine
Noortebänd 2016 poolfinalistide valimine Foto: Kristi Heil

Laupäeval selgusid Noortebänd 2016 poolfinalistid, kes astuvad sügisel võistlustulle Noortebänd 2016 tiitli nimel. Tänavu selgusid edasipääsejad esmakordselt kevadel ning ühtlasi said esimest korda kandideerida ka üksi musitseerijad.

Noortebänd 2016 poolfinalistid on EIXD, Lepatriinu, Mees Incorporated, Anonymous Animals, A3 ja Anett Tamm Tallinnast; Nebula Flowers, Twice the Strings, Sent from Viljandi ja Fuqtual Viljandist; Charlemagne, Cuubik ja Steps to Synapse Pärnust; Kirju Tigu ja The Uninvited Tartust; The Notes Raplast; Space Note Ida-Virumaalt ja Triskele Saaremaalt.

Foto: Madis Sinivee

Noortebändi peakorraldaja Märt Trumani sõnul laekus tänavu demosid mõnevõrra rohkem kui eelmisel aastal – kokku ligi 50. «Meil on hea meel, et reglemendi muudatus tõi konkursile ka artiste, kes loovad ja esitavad oma muusikat üksinda,» sõnab Truman ning lisab, et poolfinaali pääsesid nendest lausa pooled.  

Valiku langetas žürii koosseisus Anna-Liisa Supp, Egert Milder, Eva Saar, Karl-Gustav Kello, Kristel Aaslaid, Kristjan Kaasik, Laura Prits, Mariliis Mõttus, Romet Mägar, Mihkel Kübar, Piret Järvis, Raimond Põldmaa, Karl Kevad, Sander Mölder, Taavi Otsus, Taavi Paomets, Ott Evestus ja Ester Faiman.

Noortebändi poolfinaalid toimuvad tänavu kolmes linnas – 29. septembril Tartus, 30. septembril Viljandis ning 1. oktoobril Tallinnas.

Noortebänd on Eesti suurim ja pikima ajalooga noortele muusikutele suunatud bändikonkurss, mille lavalt on läbi käinud ligi 1500 noort muusikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles