Indrek Vaheoja lahkub Raadio 2 hommikuprogrammist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidor Kahar ja Indrek Vaheoja.
Kaidor Kahar ja Indrek Vaheoja. Foto: Arne Holm

Saatejuht Indrek Vaheoja tähistas täna, 1 juunil, oma kümnendat aastat Raadio 2 hommikuprogrammis ning ümmarguse numbri täitumisega annab ta kuulajatele teada, et tema osalusega hommikud Raadio 2 eetris lõppevad.

Kümme aastat on pikk aeg ning Vaheoja tunnistab, et need aastad on talle pakkunud rohkesti elamusi ja meeldejäävaid hetki. «Tõestasin, et suudan hommikuprogrammi juhtida, aga aeg on edasi liikuda. Sain töötada maailma parimas eestikeelses raadiojaamas. Ma usun inimestesse, mitte Exceli võluvõimu,» ütleb Vaheoja.

Lõplikult Vaheoja raadiotööle kriipsu peale ei tõmba ja jätab tuleviku osas otsad lahtiseks. «Usun, et mind on ka millalgi edaspidi võimalik Raadio 2-s kuulda,» ütleb ta.

Kui seni ärkas Indrek Vaheoja enne kukke ja koitu, et kuulajatele ärkamisel seltsiks olla, siis nüüd plaanib ta end välja puhata. «Esimese asjana kavatsen ise nüüd hakata vähemalt poole kaheksani põõnama! Edaspidise osas mõningaid mõtteid on, aga olen avatud erinevatele pakkumistele,» ütleb ta.

Indrek Vaheoja viimast Raadio 2 hommikuprogrammi saad kuulata sel reedel algusega kell 7.

Vaata videost, mida rääkis Vaheoja suveplaanide kohta Elu24le!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles