Pilk peale! Lauljatar Carine Jessica avaldas uue singli ja reisil filmitud muusikavideo oma värskelt ilmunud EP-lt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Carine Jessica esitles Rucolas oma esimest plaati
Lauljatar Carine Jessica esitles Rucolas oma esimest plaati Foto: Gita Siimpoeg

Lauljatar Carine Jessica uus lugu «My Angels, Music and Me» kannab endas mõtet, et elu tuleks rohkem usaldada ja rohkem tuleks olla hetkes. 

«Me võime olla oma elus kohas, kus meil pole õrna aimugi, mis edasi saab ja see teadmatus on hirmutav, aga seda ainult siis, kui me laseme sel enda jaoks hirmutavana paista. Lõppude lõpuks läheb ju kõik alati nii nagu minema peab. Ja peale selle- elu on ilus. Päriselt ka,» ütleb Carine Jessica oma uue singli kirjelduseks.

Singli video on kokku pandud Austraalia reisil kokku kogutud Go Pro materjalist. «Loo demo oli selleks ajaks juba valmis, aga see tunne, mida ma selle loo sõnu kirjutades otsisin, jõudis minuni just seal, olles pea alaspidi 14 600 kilomeetri kaugusel kodust, teisel pool maakera.»

Foto: Gita Siimpoeg

Loo sõnade autor on Carine Jessica Kostla, muusika on kirjutanud Daniel Reinaru. Nende kahe koostöös ilmus mõni nädal tagasi ka Carine Jessica esimene EP. Lauljatari värsket albumit võib leida nii Laseringis kui ka Apple iTunes Store's, Google Music Store's ja Amazon MP3's.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles