Kuula ja roki kaasa: palavalt armastatud kompud Tanel Padar, Karl-Erik Taukar ja Ott Lepland andsid välja ühise singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar, Karl-Erik Taukar ja Ott Lepland
Tanel Padar, Karl-Erik Taukar ja Ott Lepland Foto: Kalle Veesaar

Täna, 17. juunil, ilmus Tanel Padari, Karl-Erik Taukari ja Ott Leplandi ühine uus singel “Rännata võib”. Lugu valmis spetsiaalselt juuli alguses Kalevi staadionil toimuva võimlemispeo jaoks, kus mehed kolmekesi lavale astuvad. 

'

“Rännata võib” on hoogsa minekuga seikluslik muusikapala, mis loodi 2. juulil Kalevi staadionil toimuva võimlemispeo jaoks. “Suvi on suurepärane aeg matkamiseks, seiklemiseks, sõpradega aja veetmiseks. Igaüks võiks leida aega enda ja oma lähedaste jaoks, üheskoos on hea aktiivset eluviisi harrastada. Sellest räägibki meie lugu ning see läheb kenasti kokku ka võimlemispeo kontseptsiooniga,” kommenteerib loo muusika autor Tanel Padar. 

Foto: Kalle Veesaar

Loo sõnad on pärit Aapo Ilvese sulest. “Oleme Aapoga varemgi edukalt koostööd teinud ning sel korral sai tulemus eriliselt muhe ja suvine,” ütleb Padar. “Võimlemispeol muusikalise külalisena kaasa lüüa on suur au. Tegime seda The Suniga ka 2010. aastal ning mälestused on äärmiselt positiivsed,” lisab ta.

2010. aastal astus võimlemispeol üles ka Ott Lepland, esitades siis paar lugu külalisesinejana. Sel korral saab kuulata pikemat kontsertkava. “Selliste meestega on alati suur rõõm ja au koostööd teha. Lugu on väga hea ja loodan, et ka võimlemispeost osavõtjatele see meeldib,” sõnab Lepland. Lisaks saavad võimlejad ja publik nautida mitmeid lugusid ka Karl-Erik Taukari repertuaarist. “Ootan võimlemispidu põnevusega, see saab kahtlemata olema vägev show. Sellise eksklusiivse koosseisu ja repertuaariga astume üles esimest ja ilmselt ka viimast korda,” kinnitab Taukar. Juba viiendat korda toimuv võimlemispidu toob Kalevi staadionile kokku umbes 5000 võimlejat.

Foto: Kalle Veesaar

TANEL PADAR, KARL-ERIK TAUKAR JA OTT LEPLAND - „Rännata võib“

Tanel Padar, Karl-Erik Taukar ja Ott Lepland - „Rännata võib“

Muusika: Tanel Padar

Sõnad: Aapo Ilves

Vokaal: Tanel Padar, Ott Lepland, Karl Erik Taukar

Kitarr: Tanel Padar

Klahvpillid: Tarvi Kull

Bass: Danel Pandre

Trummid: Kaspar Kalluste

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles