Ermitaaž lubas oma saalides Pokémone jahtida

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19-aastane Peterburist pärit Georgi Timofejev on hetkel pokemonipüüdmise valitsev maailmameister.
19-aastane Peterburist pärit Georgi Timofejev on hetkel pokemonipüüdmise valitsev maailmameister. Foto: Ruslan Shamukov/TASS/Scanpix

Venemaal Peterburis asuv kuulsus Ermitaaž ei keela kasutada oma ruumides ülipopulaarseks muutunud Pokémon Go mängu, edastas muuseumi pressitalitus.

«Me saame kaht laadi küsimusi: kas muuseumis võib Pokémone püüda ja miks me ei ole Pokémoni-jahti muuseumis ära keelanud. Vastuseks võime väljendada vaid veendumust, et «Omnia transeunt et id quoque etiam transeat» (ee k kõik möödub, ka see saab mööda),» märgiti teates.

Ennist ütles Ermitaaži direktor Mihhail Piotrovski, et muuseum ei keela oma ruumes Pokémon Go'd, kuni külastajad mängu käigus vitriine või eksponaate ei kahjusta. «Keeldu ei tule, kuni keegi Pokémone püüdes vitriini ei satu,»ütles ta.

Pokémon Go on uus ülipopulaarne mäng, mis kasutab GPSi ja võimaldab mängijal otsida virtuaalolendeid tegeliku maailma paikadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles