Eelkuulamine: neljapäeval ilmub alternatiiv-rock bändi The White High esimene stuudioalbum

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alternatiivrock bänd The White High
Alternatiivrock bänd The White High Foto: promo

Neljapäeval, 25. augustil ilmub alternatiiv-rock bändi The White High esimene stuudioalbum "The White High". Plaadil on 12 lugu + 1 boonuslugu, millest eelnevalt on kuulda olnud "Give it a try", "Blackjack" ja videona 15. augustil avaldatud  lugu "Party people".

Täna, 24.augustil, on albumit võimalik täies pikkuses kuulata Rada7 keskkonnas SIIN. Kes pole sellest bändist varem miskit kuulnud tasub võimalust kindlasti ära kasutada!

Kõla poolest on The White High segu rütmirockist ja alternatiivsest rockist. Päris õiget muusikalist määratlust on bändi eklektilisele esmasele lugude kogumikule raske külge pookida ja kas peabki. Bändi tehakse koos muusika tegemise rõõmust ning just selles stiilis nagu liikmetele endile mõnusam tundub ja sünergiliselt vastuvõetav on. Koos on mängitud juba pikemat aega ning seda plaati võib pidada kaua tehtud kaunikeseks. Mõned albumile pandud lood on enam kui 5-aasta tagused üllitised. Seega praegune saavutus on bändile suureks läbimurdeks.

Foto: promo

Bändi kitarrist Kristjan Urvet sõnab, et "Minu jaoks oli plaadimaterjali salvestamine täiesti esmakordne kogemus. Protsess oli pisut pingeline, just igapäeva tegemiste ja pere kõrvalt sellele keskmiselt rohkem aega pühandada, kuid selliste mõnusate inimestega oli seda kõike meeldiv koos teha. Tagantjärele kindlasti positiivne mälestus. Mõtteid ja ideid kuidas järgmisele plaadile oma partiisid ehitada kogunes aga küllaga."

"On tegelikult uskumatu tunne hoida käes päris oma esimest stuudio albumit! Nüüd ma saan tõeliselt aru, miks muusikutel sellistel hetkedel vahel lausa pisar silma võib tulla. Kui oled ikka mitu head aastat muusikat teinud, koos tegutsenud, lugusid kirjutanud, laulnud ja palju-palju pimedates proovikates harjutanud, siis on see hetk, mil asi päris tõelise füüsilise kuju võtab, lihtsalt hingetuks tegev. Olen "poiste" ja enda üle tõeliselt uhke, et selle ikkagi lõpuni vedasime! Lõpuks ometi on see hetk käes!" sädistab bändi noorim liige ja lauljatar Kaisa Holsting säravil silmil ja suure õhinaga.

Albumi produtseeris The White High omal käel. Lood võttis üles ja mängis kokku Keijo Koppel (abistava jõuna ka Ott Evestus) Tallinnas RoundSound Stuudios. Taustavokaalid on lugudele andnud nii bändi vokalist Kaisa Holsting, kitarrist Kristjan Urvet ning ka meeldiva lisana ansambli varajasse koosseisu kuulunud trummar Hele-Riin Uib, kes nii mõnegi albumile sattunud loo viisi ja sõnade autoriks on. Plaadi kujundas aga bändi vokalist Kaisa Holsting koostöös teiste bändiliikmetega.

The White High sai alguse 2014. aastal kuid erinevas koosseisus oldi koos musitseeritud juba ammu enne 2014.aastat. The White High moodustavad: Kaisa Holsting - vokaal; Margus Pärnamägi - basskitarr; Janek Lepik - kitarr; Kristjan Urvet - kitarr, klahvpillid, taustavokaal; Neeme Jõe - trummid.

Olles siiani mänginud peamiselt erinevates Tallinna underground rockiklubides valmistuvad nad nüüd septembrikuu lõpuks, mil on plaanis lavale astuda plaadi esitluskontsertidel Tallinnas, Tartus, Rakveres ja Pärnus. Tasub kindlasti jälgida bändi Facebooki lehte, sest kuupäevad, kaasesinejad ja täpsed asukohad avaldatakse varsti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles