Peosoovitus! AUX toob esimese sünnipäeva raames Von Krahli Benji B

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AUX toob esimese sünnipäeva raames Von Krahli Benji B
AUX toob esimese sünnipäeva raames Von Krahli Benji B Foto: promo

Aeg on nüüd jah vaikselt sealmaal, et mahedate suvelõpuvaibide saatel kuulutada pidulikult välja peoseeria AUX suurejooneline comeback - pidu, mis markeerib omakorda ka pealtnäha kleenukese ent seesmiselt võimsa esimese aastanumbri kukkumist. 1 aasta! 

Hooaja ava- ja sünnipäevapeo peaesinejaks paistis vaid üks ainuõige variant - mees, kes kohalikule publikule erilist tutvustamist ei vaja - BENJI B.

Siiski, tutvustame kangelast napilt ja pigem reminderina. Benji B ehk Benjamin Benstead on tunnustet briti DJ ja BBC Radio 1 saatejuht, kelle audioarsenalis nii hiphop, techno, house, garage, dubstep kui soul jpm. Lisaks iganädalasele raadiosaatele veab Benji juba 7. aastat isiklikku peoõhtut Deviation ning on samas hellitanud indiviidide aplaid heliretseptoreid kõikjal maailmas. Nüüd ongi järg lõpuks taas Tallinna käes. 

Seega kalendrisse fuksiapunasega märked ja yada-yada, AUX lööb Benji B kaasabil 10. septembril korgid välja ja pistab metsa poole punuma. Bnjile teeb sooja Ats Luik, Emerald City saalis kuumutavad OYT, DJ Quest, Mihkel Sirelpuu, Firejosé ning peo üleüldine eeldiagnoos on paigas - kange.

Üritus Facebookis.

Pilet: 8€/10€/12€

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles