Mõnus biit! Lauri Pihlapil ilmus uus singel ja muusikavideo: vajan midagi täiesti uut ja värsket

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pihlap ja Monika Unt
Lauri Pihlap ja Monika Unt Foto: Viktor Burkivski

Möödunud aasta kevadel andis Lauri Pihlap välja oma teise stuudioalbumi «LP». Plaadi seni viimane singel «I Ain't Sellin'» avaldati veebruarikuus. Peale mõne kuu pikkust pausi on Lauri tagasi, tuliuue omakirjutatud ning kaasprodutseeriud palaga.

««Let's Start the Show» kirjutasin suve alguses. Inspiratsioonipuhang tuli äkki ning selle üle oli väga hea meel,» räägib autor. «Tundsin, et vajan midagi täiesti uut ja värsket. Õnneks sattusin ka kohe soonele. Palas on suvist hõngu, kuid see polnud tingimata omaette eesmärk. Võtsin laulus lihtsalt kokku oma mõtted ja emotsioonid muusikategemisest ja laval esinemisest,» seletab Lauri.

«Artisti töös on omad tõusud ja mõõnad, kuid helged momendid jäävad meiega püsima kauaks. See laul iseloomustabki neid võimsaimaid ning positiivseimaid hetki,» ütleb muusik ning lisab, et uue palaga saadab ta oma parimad soovid kõikidele artistidele ja meelelahutajatele, kes hingega oma tööd teevad ning loomulikult publikule, kelleta «show» üldse ära jääks. 

Muusika & sõnad: Lauri Pihlap

Vokaal, taustavokaal & vokaalarranžeering: Lauri Pihlap

Produktsioon: Lauri Pihlap & Semy Morgun

Video kontseptsioon: Lauri Pihlap & Semy Morgun

Video produktsioon: MorS Productions

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles