Endla teater arutleb oma olulisuse üle Pärnu linnas

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingomar Vihmari lavastatud tragikomöödia „Mitte praegu, kallis!“
Ingomar Vihmari lavastatud tragikomöödia „Mitte praegu, kallis!“ Foto: Endla teater

20. oktoobril kell 16 toimub Endla Teatrikohvikus vestlusring «Milleks Pärnu linnale Endla teater?».

Vestluses osalevad Pärnu linnavolikogu esimees Andrei Korobeinik, abilinnapea Rainer Aavik, haridus-ja kultuuriosakonna juhataja asetäitja Ela Tomson, Kultuuriministeeriumi teatrinõunik Katre Väli ja Endla direktor Roland Leesment. Vestlust modereerib Endla kommunikatsioonijuht Hedi-Liis Toome. Vestlus on üks osa Endla teatri 105. juubeli tähistamise programmist.

«105. juubel on sobilik aeg arutamaks, milline on Endla teatri positsioon Pärnus, aga laiemalt ka Eesti teatrimaastikul», ütleb Endla teatri kommunikatsioonijuht Hedi-Liis Toome. «2012. aastal sai Endla teatrist sihtasutus, mille asutajateks lisaks Eesti riigile on ka Pärnu linn ja Paikuse vald. Kindlasti arutame osalistega teemal, millised on Pärnu linna ootused teatrile – ja seda nii toimuva haldusreformi, kui ka näiteks Pärnu jaoks olulise Rail Balticu valguses. Mööda ei saa vaadata ka teatrite rahastamise teemast ning teatrist kui ühest olulisemast ja suuremast kultuurikeskusest Pärnus,» lisab vestlust modereeriv Toome.

Endla juubelinädal kestab 17.-22. oktoobrini. Reedel, 21. oktoobril esineb Teatrikohvikus bänd «10 minutit hirmu», 22. oktoobril kell 18 esietendub teatri suures saalis Ingomar Vihmari lavastatud tragikomöödia «Mitte praegu, kallis!», millele järgneb pidu teatri Sammassaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles