Raju andmine kontori jõulupeol

Aurelia Aasa
, filmikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist.
Kaader filmist. Foto: outnow.ch

«Kontori jõulupidu» («Office Christmas Party»)

USA 2016

Komöödia

Lavastajad Josh Gordon, Will Speck

Osades Kate McKinnon, Olivia Munn, Jennifer Aniston, Jason Bateman, TJ Miller, Jamie Chung

Firmajõulupeod võivad olla stressirohked. Vähemalt kõlab sääraseid arvamusi sageli asjaosaliste endi suust. «Kontori jõulupidu» viib vaataja kollektiivi, kus jõulupidu on aasta oodatuim sündmus. Valged kontoriseinad säravad kuldse karra all, värvikirevad villakampsunid on selga tõmmatud ning osakonnajuhataja Clay (T. J. Miller) plaanib suurt jõulutralli. Kõik tundub kui magusas talveunenäos, mille lõng aga katkeb, kui kohale saabub Clay võimukas, firma tegevdirektorist õde Carol (Jennifer Aniston).

Firmatöötajatele näib Carol jõulurõõmu vargana, kes ähvardab venna juhitud osakonnaharu sulgeda. Jõudemonstratsioonina keelab ta ka peo. Ärritatud Clay asub ühes ärikamraadide Joshi (Jason Bateman) ja Traceyga (Olivia Munn) vastusamme tegema. Lisaks jõulupeole peab ta päästma ka osakonna ning teenima suure portsu kasumit. Plaan on lihtne – jõulupeole otsustatakse kutsuda tähtis äriklient Walter Davis (Courtney B. Vance), et ta metsiku peoga ära võluda ja lepingut allkirjastama panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles