Maailma tippnäitlejad kandsid filmis Eesti firma toodangut (3)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Butler kannab Roman Tavasti töökojas vamistatud rinnamärki, mida on mitmel korral näha ka suures plaanis.
Gerard Butler kannab Roman Tavasti töökojas vamistatud rinnamärki, mida on mitmel korral näha ka suures plaanis. Foto: OÜ Roman Tavast

Eestis peamiselt ordenite ja teenetemärkide valmistamisega tuntud Roman Tavasti toodang on jõudnud kinomaailma. Eestis tehtud märke on kandnud nii Gerard Butler kui ka Tom Hiddleston.

Eile õhtul TV3 eetris olnud filmi «London on langenud» üks peaosatäitjaid, USA presidendi ihukaitsjat mängiv Gerard Butler kandis Roman Tavasti töökojas valmistatud rinnamärki.

«Märke tegime rohkem kui ühe, neid kandsid kõik ihukaitsjad,» rääkis ettevõtte juht Eivor Maiväli, kelle sõnul said nad tellimuse paar aastat tagasi oma Londoni tütarettevõtte kaudu. Linateos võeti üles just Londonis. «Aga tootmine on meil Tallinnas, nii et need märgid on Eestis tehtud,» täpsustas ta.

Hiljuti ETV ekraanil olnud sarjas «Öine administraator» (2016) kandsid Roman Tavasti töökojas valmistatud ühe mägihotelli logoga rinnamärki kõik selle töötajad, sealhulgas peaosatäitja Tom Hiddleston.

«Alles hiljuti tegime mansetinööbid ühe filmi jaoks, mida Londonis alles hakatakse filmima, see on «Mary Poppinsi tagasitulek», kus mängivad kõik need kuulsad näitlejad, kes ka varasemas versioonis mängisid,» lisas Maiväli.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles