Juurikas. Andrus Ansip viib Euroopa internetti

Uuno Prostamool
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuno Prostamool,
Euroopa haige mees
Uuno Prostamool, Euroopa haige mees Foto: Postimees.ee

Euroopa peavoolumeedia avaldas lugejate suureks meelepahaks kinnimakstud valeliku paskvilli, mis pani kahtluse alla Andrus Ansipi pädevuse digiküsimustes. Artikli autor Kaja Kallas leidis muuseas nagu oleks Andrus Ansipi valitsemise all Euroopa internet väga kehvaks läinud.  See on ilmselge vale, mida tagurlikud jõud kasutavad võimuvõitluses, kallates teenimatult poriga üle internetiasjus väga pädeva Andrus Ansipi.

Andrus Ansip on digiküsimustes tõesti väga pädev, teavad kõik, kes on Andrus Ansipiga koos töötanud või temaga kohtunud. Digiasjad on Ansipil alati südamel, isegi kui ta magab, sööb või jalgrattaga sõidab. Andrus Ansip valdab internetti perfektselt ning suudab täiesti vabalt ilma välise abita ja käsiraamatuid lugemata, esmaklassilisel tasemel avada meile, kirjutada digikirja, laadida pilte üles ja alla, ning veel palju, palju muud.

Tänu Andrus Ansipi silmatorkavale pädevusele on nüüd peagi võimalik ükskõik millisest Euroopa nurgast ennast ülivõimsa modemi abil sisse logida ülemaailmsesse arvutivõrku. Praktiliselt igas Portugali, Hollandi või Prantsusmaa kolkas, kus vohavad harimatus, mustus ja sugulastevahelised abielud, on inimestel võimalus saata oma sugulastele interneti abil pulmakutseid, sünnipäevakaarte ja tervitusi! Euroopa inimesed kasutavad tänu Andrus Ansipile võimalust lugeda internetis uudiseid, ilma et peaksid selleks kodust lahkuma.

Suurimates metropolides nagu Berliin, München, Pariis, Madrid ja Rooma on tänu Andrus Ansipile tööpäevadel avatud ka õhu teel leviv internetivõrk ehk Wifi, mis küll uduse ilmaga ei tööta, kuid võimaldab kasutada internetti ka otse tänaval.

Sellises pädevas ja kiirelt arenevas õhkkonnas laimuartikli avaldamine on ilmne rünnak Andrus Ansipi isiksuse pihta. On selge, et laimuartikli taga on jõud, kes soovivad Andrus Ansipit moraalselt hävitada.

Kas poleks lugejatel siiski palju huvitavam teada, kuhu ikkagi kadus 10 miljonit dollarit ajal, mil Siim Kallas oli Eesti Panga president? Kindlasti tahaks lugeja väga-väga lähemalt teada, kus see raha praegu on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles