Loits avaldas veebis ekslusiivse kontserdi video

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Loits
Ansambel Loits Foto: Jelena Jakovljevic

Loits andis Hard Rock Laagris oma viimase kontserdi, mille filmis täispikalt üles sakslane Sebastian Dörner (Undergrounded). Inglane Dayal Patterson (Cult Never Dies, Metal Hammer, Decibel Magazine, ex-Terrorizer) avaldas video koos eksklusiivse lühiintervjuuga läbi oma blogi Cult Never Dies.

Intervjuus kergitab bändi liider Lembetu veidi saladuskatet kuidas video sündis, miks ja kuidas üks ajastu Loitsu jaoks läbis sai ja mis tunnetega tulevikku vaadatakse.

Loits on Sebastiani ja Dayaliga varemgi koostööd teinud. Eelmise aasta alguses ilmus ajakirja Metal Hammer ajakirjaniku Dayal Pattersoni sules raamat «Black Metal: Into The Abyss», millest leiate Loitsule pühendatud peatüki. Sebastain Dörner aga külastas kaameraga veebruaris klubis Tapper toimunud festivali «Howls Of Winter», mille tulemusena valmis kohalikku black metal elu tutvustav lühifilm «Tallinn Under The Horns – A Journey To The «Other» Estonia».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles