Vaata, kelle hulgast valitakse kulka rahajagajaid

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kultuurkapital
Eesti Kultuurkapital Foto: parnupostimees.ee

Kultuurkapital avalikustas nimekirja inimestest, kes kandideerivad aastateks 2017-2019 sihtkapitali uutesse koosseisudesse.

Kandidaatide hulgast valitakse inimesed, kes hakkavad otsustama, milliseid projekte kultuurkapital rahastab. Sihtkapitalide uutesse koosseisudesse esitati kokku 134 kandidaati. Kõige rohkem esitati kandidaate näitekunsti sihtkapitali (28), suur huvi oli ka audio-visuaalse (26) ning kujutava kunsti sihtkapitali (24) vastu. Igasse sihtkapitali valitakse seitse liiget ja lõpliku valiku kandidaatide vahel teeb Kultuurkapitali nõukogu esimees. Uued koosseisud alustavad tööd novembris.

Kandiaatide hulgas on näiteks sellised inimesed nagu Eerik-Niiles Kross, Juhan Ulfsak, Jaak Allik, Eve Komissarov, Tambet Tuisk, Tiit Aleksejev, Andrei Hvostov, Ignar Fjuk ja paljud-paljud teised. Täielikku kandidaatide nimekirja vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles