Juurikas: Prints Harry võtab naise

Uuno Prostamool
, Euroopa Haige Mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince Harry ja Meghan Markle
Prince Harry ja Meghan Markle Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Inglisemaalt kuulukse rõõmusõnumeid, kus kuninglik prints Harry omal sarved maha jooksnud, patu-elule selja pööranud ning võtnud viimaks nõuks ühe neiukese ära kosida, kellega siis vabal volil lustida saab, mis kõigile alamatele suurt häämeelt valmistab!

Sedasinast neiukest, kel nimeks Meghan, on kauges saareriigis jo pikka aega rahvale televiisorist näidatud filmides usinasti mängimas – nii et tema justkui pereliige on kõigile Liverpooli dokitöölistele ja Manchesteri kangrutele ja Berminghami kaevuritele ja ülejäänd logarditele, kellel aega päevad otsa teleka ees lösutada.

Nüüd käed-jalad kibedaste tööd täis kõigil kuningriigi kokkadel, eesotsas muidugi staarkokkadel Jamie Oliveril ja Gordon Ramsayl – kes kõik nüüd ahvikiirusel maitsvaid roogasid vaaritavad, sest pidulaua pääle laotakse ilmatumad hunnikud hääd-parema! Nõnda on nüüd Londoni linna kokku aetud 400 000 lehma, 5 000 000 lammast, 8 000 000 kana ja mitte ilmaasjata ka 130 miljonit barrelit odavat Rumeenia whiskey’t ja Bulgaaria dzhinni ning mitte vähem kui miljon vagunit õlut. Seesinane pudulojuste hulk päälinna tänavatel on viimase põntsu pannud liiklusele, nõnda et kuulsad kahekorrulised Londoni omnibussid ja mustad surnuvankri kujulised üüritaksod peavad nüüd kardaanist saati sõnniku sees müttama.

Ja juba on hää kombe kohaselt hakatud Buckinghami palee rõdult lihtrahvale peenraha

loobitama iga päev hommikul kella 8st kuni tööpäeva lõpuni õhtul kell 5, sest siis jätab igamees tööd-toimetused kus seda ja teist ja asub jooma ühte heinast keedetud lurri, mida inglismannid teeks kutsuvad ja kuhu nad piimapudelist lõssi peale kallavad.

Seesinane rõõmusõnum on kogu rahvale nüid suurt häämeelt valmistanud, kui välja arvata üks Londoni feministide elik nais-õiguslaste ajaleht, keda pahandab, et prints Harri omale mitte ühte Abessiinia poisikest ega mõnd muud meesterahvast pole kaasaks kosinud, vaid justkui kiusupärast õrnemast soost piiga elu ära rikkunud, nii nagu misogüünidel ja shovinisti-sigadel kombeks, kes tahavad abielusideme kaudu naistele päitsed pähe tõmmata, et neid sugulisel teel kurjasti ära kasutada, nagu abielus sagedasti juhtub, sest kõik mehed on ühed ütlemata hirmsad sead ja koletised!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles