Mai laulab ja koogid küpsevad

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autorilaulufestivali Mailaul korraldavad Põim Kama (paremal) ja Keiu Virro.
Autorilaulufestivali Mailaul korraldavad Põim Kama (paremal) ja Keiu Virro. Foto: Margus Ansu

Põim Kama ja Keiu Virro võtsid kuus korda peetud autorilaulufestivali Mailaul poolteist aastat tagasi enda kanda, said mullu kenasti hakkama ja üritavad kuulajaid rõõmustada nüüdki.


Kaheksas festival on samuti Genialistide klubis. Ja nagu mullu, hõljub ka tänavu kontsertide eel, ajal ja järel kohvikus küpsevate pannkookide lõhn.

«Eelmisel aastal olid paljud üllatunud, et neile anti kooki, aga selle eest raha ei võetud,» ütles Keiu Virro. «Nad nägid üllatunud ja rõõmsad välja.»

Põim Kama arvates teevad pannkoogid festivali koduseks, nii on justkui sõbrad kokku tulnud. «Ei ole lõhestatust publiku, esinejate ja korraldajate vahel,» lisas ta.

Tähtsam söödava kraami lõhnast ja maitsest on siiski sõnad ja viisid, mida saab hakata kuulama eeloleval laupäeval.

Pika õhtu jooksul astuvad juba tuntud ja tunnustatud lauljate, laululoojate ja pillimeeste kõrval lavale ka paljulubavad noored muusikud. Esinejate hulgas on Arno Tamm ainuke, kes osales ka mullusel Mailaulu festivalil.

Erinevalt eelmisest Mailaulust on tänavu lisandunud ööprogramm. Selleks on appi tulnud kontserdisarja «Odessa Pop» korraldaja Tauno Maar­puu. Muusikat kõlab elavas esituses ning salvestistelt kuulamiseks ja tantsimiseks tundide viisi.

Mailaul

• 14. mail kl 17.30 Genklubis

• Esinevad Arno Tamm, Aapo Ilves, Lauri Sommer alias Ka­go ja Liska Keerberg alias Idu­vigik, Prägnantne Brigaad, Marilyn Jurman ja Karl Kanter, Mikk Saar ja sõbrad, ansambel Tume, Maarius Pärn ja Eneseimetlejate Klubi.

• Kell 23 algab järelpidu-ööprogramm süntesaatoribändi Kosmofon kontserdi ja plaadimuusikaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles