Heli Läätse mälestatakse mitme saatega

Kirke Ert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile esitles eesti estraadimuusika grand old lady Heli Lääts Estonia talveaias oma enam kui 50 aasta pikkust lavakarjääri kroonivat kogumikplaati sarjast «Eesti Kullafond.»
Eile esitles eesti estraadimuusika grand old lady Heli Lääts Estonia talveaias oma enam kui 50 aasta pikkust lavakarjääri kroonivat kogumikplaati sarjast «Eesti Kullafond.» Foto: Postimees.ee

Kuku raadio ja ERR mälestavad täna lahkunud armastatud lauljat Heli Läätse.

Kuku raadio eetris on täna kell 21 kordusena 1998. aasta saade «Kukul külas», kus Heli Läätse intervjueerib Erki Berends. Saadet on võimalik seejärel kuulata ka Kuku raadio kodulehel. 

ERRi arhiivist saab kuulata saadet, mis salvestatud 1995. aastal. Heli Lääts räägib seal oma lapsepõlvekodust, esimestest esinemistest, koostööst teiste lauljatega ja pensionipõlvest. 

Kõlavad laulud «Kuujõgi», «Kirsside aeg», «Oo, mustlane, mängi», «Üks tütarlaps kord...», «Kodu», «Lind ja laps» ning «Armurõõm».

Saade asub siin.

Saatekava muudatused on plaanis ka ERRi telekanalites. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles