Rakvere Teater tunnustas parimaid

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Miks ning Anneli Rahkema.
Silja Miks ning Anneli Rahkema. Foto: Kristo Kruusman

Rakvere teater tähistas laupäeval, 24. veebruaril oma 78. sünnipäeva ja ühtlasi Eesti vabariigi 100. sünnipäeva traditsioonilise väljasõidu  ja kolleegipreemiate kätteandmisega.

Kolleegide hinnangul on mulluste tööde põhjal parimad naisnäitlejad Silja Miks ning Anneli Rahkema, parim meesnäitleja on Märten Matsu ning parim lavastaja «Ükssarvikute farmi» autor Urmas Lennuk.

Märten Matsu
Märten Matsu Foto: Kristo Kruusman

Parima kunstniku preemia pälvis Jaak Vaus. Parimaks etendust teenindavaks kolleegiks tunnistati inspitsient Indrek Apinis, parimaks teenindajaks Taimi Tanning ning parimaks korraldajaks projektijuht Helen Solovjev.

Indrek Apinis
Indrek Apinis Foto: Kristo Kruusman

Parimaks lavastust ettevalmistavaks töötajaks hääletati lavastusjuhi abi Maie Nurmoja. Juba aastaid antakse preemia ka kategoorias «Lihtsalt imeline», millega tunnustatakse laulu- ja tantsujuhte, heli- ja videokujundajaid – seekord pälvis selle Alyona Movko.

Maria Klenskaja algatatud talismanid «Aarne» ja «Ines sai enda kätte helitehnik Peeter Pilv ja rätsep-modelleerija Merli Matti.

Peeter Pilv
Peeter Pilv Foto: Kristo Kruusman

Lisaks tunnustas Tiina Mälberg eriauhinnaga dramaturg Triinu Siku panust lavastuses «Tagassi inglite juure».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles