Kokku saavad Jan Uuspõld, Ago Anderson ja Läti alkohol

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suveetendus «Piiri peal» toob kokku Eesti hinnatud näitlejad – Ago Andersoni ja Jan Uuspõllu keset metsikut ostumaaniat Läti piiril Iklas.
Suveetendus «Piiri peal» toob kokku Eesti hinnatud näitlejad – Ago Andersoni ja Jan Uuspõllu keset metsikut ostumaaniat Läti piiril Iklas. Foto: Prem Production

Ikla piiripunkti lähedal esietendub 15. juulil Läti alkorallist inspireeritud must komöödia.

Suveetendus «Piiri peal» toob kokku Eesti hinnatud näitlejad – Ago Andersoni ja Jan Uuspõllu keset metsikut ostumaaniat Läti piiril Iklas.

Anderson ning Uuspõld asuvad lahkama oma elu, et leida üles see piir, mida ületades oled läinud juba üle piiri. Mõlemad näitlejad on eriliselt värvikireva eluga – kui nad oma lugusid üksteisega jagasid, pidid mõlemad tõdema: «Kui ei oleks endaga juhtunud, ei oskaks välja ka mõelda!»

Ago Anderson: «Sõitsin mõni aeg tagasi niisama mööda rannateed Läti poole, kolasin seal ringi ja Iklas kargas järsku pähe mõte, et võiks siin anda rahvale peale üle piiri poodlemise veel midagi. Jõudsin lõpuks esimese taluni Eestis, Läti poolt tulles. Helistasin Uuspõllule ja...»

Jan Uuspõld: «...ja mina sain lõpuks põhjuse minna Iklasse. Vaatasin siis neid pikki pudelite rivisid seal poes ja sees kihvatas – küll on kahju, et ma enam ei joo, nii odav! Aga mine sa tea, võib-olla Ago ajab mind etenduse ajal jooma, sest säästaksin sellega palju raha.»

Foto: Prem Production
  •       Laval: Jan Uuspõld ja Ago Anderson.

  • Esietendus 15. juuli kell 17.00

  • Etendus toimub Uue-Jaani talus, Ikla külas Pärnumaal.

  • Etendus kestab umbes 2 h koos vaheajaga. Etenduspaigas on avatud kohvik ja muuseum.      
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles