Naised Köögis avaldas uue videosingli

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised Köögis.
Naised Köögis. Foto: promo

Ansambli Naised Köögis uus lugu – «Igavesti heitlike tunnete tango» – sündis sel kevadtalvel, mil peeti köögis koos pikki filosoofilisi vestlusi elust ja armastusest. Ühes olid kõik naised ühte meelt: kolm suurt tunnet, mida enamus inimesi siin ilmas taga ajavad, on Armastus, Kirg ja Õrnus. Kust neid leida? Kuidas hoida? Ja mida teha, kui nad käest libisevad? Kus need tunded ennast varjavad?

End muusikal ja sõnadel lennutada lastes sündis poeetiline tango. Tangole filmiti sõprade ja tuttavate abiga video Anija mõisas. Video stsenaarium sündis koostöös näitleja ja režissööri Katrin Pärnaga ja kaadrid võttis üles operaator Maido Selgmäe.

2.–18. augustini toimub ansambli suvetuur «Üks kõigi, kõik ühe eest», mille jooksul antakse üle Eesti ühtekokku 14 kontserti. Tuurile võetakse kaasa nii uus tango kui ka teisi suvistes loomeköökides sündinud värskeid lugusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles