Jamiroquaid soojendab Malcolm Lincoln

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Lincoln
Malcolm Lincoln Foto: Jelena Rudi

Juba sellel kolmapäeval, 8. juuni õhtul esineb esmakordselt Eestis funki kuningas Jamiroquai. Kauaoodatud staari Tallinna kontsert Saku Suurhallis on ainus kogu lähiregioonis. Briti funk-bändi soojendab Tallinnas Eesti kollektiiv Malcolm Lincoln.

Malcolm Lincoln kinnitati Tallinna kontserdi soojendusartistiks Jamiroquai managemendi enda poolt. Malcolm Lincolni laulja ja asutaja Robin Juhkental peab Jamiroquai’d kindlalt üheks oma läbi aegade lemmikbändiks.

«Esimesest kuulamiskorrast võlusid Jay Kay suurepärane vokaal ja funkid lood. Kui kuulsin, et Jamiroquai Eestisse tuleb, siis lootsin salamisi, et äkki saame soojendama ning kui Tallinna kontserdikorraldajate valik meie kasuks langes, olin tõeliselt rõõmus. See on ikka meie bändi jaoks tõeline privileeg ja au jagada lava nii suurepärase liveartistiga,» räägib Robin Juhkental.

Malcolm Lincoln on muusikaline kooslus, mis tegutseb alates 2009. aastast. Bändi liikmed on Robin Juhkental (vokaal), Jakob Juhkam (süntesaator), Ott Adamson (trummid) ja Siim Raidma (kitarr). Robin Juhkental iseloomustab bändi stiili kui «elektrooniline popp natuke veiderdava».

Malcolm Lincoln võitis konkursi Eesti Laul 2010 lauluga «Siren» ja esindas sellega Eestit 2010. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Oslos. 2010. aastal sõlmis Malcolm Lincoln Universal Musicuga nii plaadi- kui ka kirjastuslepingu. Bändi debüütalbum Vaiko Epliku poolt produtseeritud «Loaded With Zoul» ilmus 2010. aasta mais. Bändi uus album on plaanitud ilmuma juba selle aasta lõpus.

Jamiroquai esineb esmakordselt Eestis sellel kolmapäeval, 8. juunil Tallinnas Saku Suurhallis uue maailmaturnee raames ning esitab Saku Suurhallis nii uue albumi «Rock Dust Light Star» lugusid kui ka vanu hitte.

Kolmapäeva õhtul avab Saku Suurhall uksed kell 18.00, kontserdiprogramm algab 19.30.

Piletid Jamiroquai Tallinna kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ja kohapeal enne kontserdi algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles