Põlvamaa kuplite vahel läheb suuremaks hullamiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mõisa Karneval

Juuli teisel nädalavahetusel toimub Põlvamaal Mooste mõisas esmakordselt festival Mõisa Karneval, mille eesmärgiks on edendada kultuuri ka Eestimaa äärealadel.

«Kuna enamus kultuuri ja toetusi on koondunud see aasta Tallinna, siis otsustasime teha ürituse ka võimalikult Tallinnast eemal ja täiesti oma jõududega. Mõisa Karneval toimub meil esimest korda ja koht valis meid ise. Nimelt Mooste mõis, mille endises karjalaudas ja tõllakuuris ning loomulikult ümberringi õues me kõik koos kenasti hullama hakkame,» teatab festivali korraldaja.

«Karjalaudas löövad sõnniku lahti kitarribändid ja tõllakuuris rautavad teie reed elektroonilised poltergeistid. Kindlasti kostab helisid ka mitmelt poolt platsi pealt.»

Tänavune festival on pühendatud Eesti muusikale. Kahe päeva jooksul astuvad üles Toe Tag, Pedigree, SS Robot, Kurjam, Broken Spectacles, Systeam, Tallinn Daggers, Shelton San, Barthol Lo Mejor, Jaan Haamer ja Kirstunaelad, Crystal Cloisters, Julgurid, Raakel Bloody Raakel ja Altheria.

DJ-pulti on lubanud tulla DJ Dzheimz (Breiksipoliitika, Raadio2), Rando Sulg, Cat VanAmb, Badonka Don King, MRN, Don Erikson ja Kalev K.

Lisaks sellele tulevad ettekandele ka Gunnar Grapsi ja Charles Bukowski mälestusloengud.

Festivali passi hinnaga 25€ saab osta Piletilevist. Kohapealt saab passi 30 euroga ja ühepäeva pileti hinnaga 15€ tükk.

Lapsele kuni 12 a., pensionärile, invaliidile ja invaliidi saatjale sissepääs tasuta (tõendava dokumendi esitamisel kohapeal).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles