Augustibluusi korraldajad loodavad uut publikurekordit

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirk Fletcher on tänavuse "Augustibluusi" peaesineja.
Kirk Fletcher on tänavuse "Augustibluusi" peaesineja. Foto: www.augustibluus.ee

Täna ja homme Haapsalus toimuvale festivalile Augustibluus ootavad korraldajad tänavu ligi 7000 inimest.

Publiku huvi on juba 18. korda toimuva festivali vastu aasta-aastalt kasvanud ning rekordiline festivalipasside eelmüük lubab korraldajate sõnul oodata uut publikurekordit. Esinejate valikul on latt seatud kõrgele ning oodata on kõrgekvaliteedilist bluusiparaadi.

Kahe päeva jooksul toimub kuuel festivalilaval kokku kakskümmend kontserti. Festivali avapäeval astuvad Haapsalu Piiskopilinnuse õuele püstitatud pealavale maailma üks parimaid bluuskitarriste Kirk Fletcher USAst ning spetsiaalselt festivaliks loodud kodumaine projekt Estonian Dream Boogie Woogie Band, mille koosseisus teevad teiste hulgas kaasa ka Margus Kappel, Andres ja Laur Joamets, Ivo Linna ja Tanel Padar.

Erilist tähelepanu on tänavu pööratud sellele, et hoolimata kasvavast rahvahulgast tunneksid kõik festivalikülalised end mugavalt ning turvaliselt. Loodud on uusi toitlustuspunkte ja kohvikuid ning transpordivõimalusi.

Tallinnast, Balti jaama kõrval asuva hotelli Snelli eest väljuvad mõlemal päeval festivali eribussid, mis soovijad öösel, pärast kontsertide lõppu ka pealinna tagasi toovad. Haapsalus on lisaks tööle pandud mitu taksot ning taksopeatus on ajutiselt viidud festivali ala lähedusse. Koostööd tehakse ka Haapsalu Turismiinfokeskusega ning festivali infopunktis jagatakse teavet vabanenud või lisandunud majutusvõimaluste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles