ID-pilet tuleb ka ujulatesse, loomaaeda ja muuseumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatselt saab ID-kaardiga osta ka kontserdipileti
Peatselt saab ID-kaardiga osta ka kontserdipileti Foto: Raigo Pajula

Tallinna linn laiendab ID-kaardi kasutusvõimalusi, võimaldades tuleval aastal osta lisaks ühistranspordile ID-pileteid ka ujulasse, muuseumi, loomaaeda või kontsertidele minemiseks.

Järgmisel aastal tekib ID-kaardi omanikel võimalus hakata ostma ID-piletit loomaaeda, botaanikaaeda, linnamuuseumi või Tallinna Filharmoonia kontsertidele minekuks. Samuti võimaldatakse ID-piletiga mugavamalt sisse pääseda Nõmme ja Õismäe ujulatesse ning Lasnamäe kergejõustikuhalli.

Selleks sõlmib Tallinna linnavalitsus lepingu Sertifitseerimiskeskusega ID-pileti kasutusvõimaluste suurendamiseks.

«Teenus võimaldab tulevikus osta pileti ette, vältides järjekordi loomaaias suveperiooditi ning ujulates tipptundidel,» seisab linnavalitsuse korralduse seletuskirjas. «Lisaks annab teenus võimaluse osta pileteid piiratud kohtade arvuga üritustele senisest mugavamal viisil, ilma vajaduseta pilet ise välja printida või sellele müügipunkti järele minna.»

Vastavalt linnavalitsuse korralduse seletuskirjale hakkab Sertifitseerimiskeskus teenust osutama kuue kuu pärast ning teeb seda viie aasta jooksul.

Kogu projekt läheb linnale maksma prognoosi kohaselt üle 4 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles