Poliitik Raimond Kaljulaid võttis vastu uue väljakutse Elu24 ridades

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Kaljulaid
Raimond Kaljulaid Foto: Madis Sinivee

Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid ei pelga ära ühtki väljakutset. Nüüd on poliitik katsetamas reporteri ametit. 

«Alles ma õppisin kuuga surfama, siis juhtisin raadiosaadet ja miks mitte saada käsi valgeks ka Elu24 reporterina,» on Raimond Kaljulaid eesootava väljakutse eel põnevil. 

Raimond asub Sweet Spot festivalil intervjueerima artiste ning külalisi. «Seal üles astuvate artistide ridades on mitmeid minu lemmikuid, keda usutleda ja Elu24 lugejateni tuua, on suur rõõm,» annab mees teada.

Elustiilifestival Sweet Spot festival leiab esmakordselt aset sel suvel, 27.-28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis ning selle vahetus ümbruses. Festivali lavadel astuvad üles maailma tippklassi artistid ning armastatud Eesti esinejad, kõhtu täidavad parimad kohalikud restoranid ning visuaalse naudingu saamiseks on kaasatud põnevad kunstnikud ja andekad artistid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles