Sandra Ashilevi: ma algul arvasin, et inimesed ei saa festivali alguseks töölt ära (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Sweet Spot festivalil Elu24 lippu kõrgel hoidev poliitik Raimond Kaljulaid tegi intervjuu kauni Sandra Ashileviga, kes oli festivali üks esimesi lauljaid. Sandra jagas muljeid, kuidas oli festivalil esineda.

«Ma algul arvasin, et inimesed ei saa töölt ära,» sõnas Sandra Ashilevi. «Aga lõpuks oli ikkagi selline mõnus ports inimesi koos ja sai sellele festivalile väga äge avapauk antud,» lisas lauljanna.

Raimond uuris Sandra käest ka, kust naine leidis aega festivaliks valmistumisel, kui ta pidi natuke rohkem kui kuu aega treenima ka surfilaagriks. «Ma käisin tavaliselt hommiku esimeses pooles tööl, siis läksin trenni ja siis lõpetasin merel,» vastas Sandra ning ütles, et surfamine on tänu sellele üritusele tema üks uusi lemmiktegevusi.

Sandra, kes on viimased kaks päeva väga usinalt aidanud korraldajatel festivaliks ettevalmistusi teha, soovitab Elu24 lugejatel järgneva kahe päeva jooksul kuulata Little Dragonit, siis ka Jose Gonzalez ja Eesti enda bände.

Kõigile vallalistele meestele pettumuseks lisas Sandra Ashilevi intervjuu lõpus, et on festivalil koos sõprade ja elukaaslasega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles