Sweet Spot peakorraldaja festivalirõivastusest: kui seadus lubab käia paljalt, siis on paljalt

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raimond Kaljulaid püüdis Sweet Spot festivalil kinni ürituse peakorraldaja Henri Lindali, kes rääkis, mis võiksid festivali külastajatel palavate ilmade tõttu seljas olla.

«Ma arvan, et meie turvameeskond lubab seda, mis on seadusega lubatud,» sõnas Henri Lindal. «Ma ei tea täpselt seaduse koha pealt, aga kui seadus lubab käia paljalt, siis on paljalt,» lisas Lindal.

Raimond Kaljulaid uuris peakorraldajalt, kas Sweet Spotil hakkavadki edaspidi käima inimesed, kes Positivusele ei jõua. «Täitsa võimalik,» vastas Lindal ning lisas, et tema arvates peitub Sweet Spoti unikaalsus selles, et seal tehakse täiesti oma asja. «Ma arvan, et seda üritust ei saa mitte ühegi teisega võrrelda,» lisas Lindal.

«Indie popp-muusika festivalide kontekstis on meil rahvusvaheliste artistidega isegi kallim festival,» rääkis Lindal muusika kohta. «Sel aastal tulevad siia ikkagi nende artistide fännid. Loodetavasti hea sõna festivali kota läheb liikvele ning järgmisel aastal tasub jällegi tulla,» ütles peakorraldaja Henri Lindal lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles