Miljardid Sweet Spotil: tänapäeva rokkstaar võib vabalt olla õrnahingeline vegan

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 sai festivalil kätte Miljardite bändi täies kooseisus. Uurisime poistelt, milline on moodne rokkstaar ja miks neil naisi bändis ei ole. 

Küsisime bändilt, kas vastab tõele Jaagup Kreemi hiljutine väide, et kaasaegne rokkar ei panegi hullult pidu ega teegi narkootikume, vaid on hoopis rahulik taimetoitlane. 

Marten oli selle väitega igati nõus. «See scene ongi hakanud jälgima rohkem tervislikke eluviise,» lausus laulja. «Need varasemad trendid ei ole osutunud nii jätkusuutlikuks,» naeris Peedu. «See põlvkond on pehme ja meie rokis ikka kukub sisse neid pehmeid väärtusi,» lisas ta.

 «Varaste hommikutundideni me pidu ei pea,» tõdes trummar Kristjan. Bänd püüab Marteni sõnul elada nn korralikku elu. «Head ja ilusat elu,» täpsustas Marten.

Miljardite bändis ei ole naisi, kuna bändiliikmed on Marteni sõnul juba niigi heas kontaktis oma enda naiselike pooltega. Ja eesti keel on Miljardite muusika jaoks ehtne tugipunkt, ingliskeelseid lugusid nad ei plaani teha. 

Vaata videost, mida teevad peale kontserti rokkstaarid Raul Ojamaa ja Peedu Kass.  

Sweet Spot muusikafestival
Sweet Spot muusikafestival Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles