IDA raadio hakkab reedeti möllama Viru Keskuses

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IDA raadio saatejuhid fs ja Villu Tamme.
IDA raadio saatejuhid fs ja Villu Tamme. Foto: IDA raadio

Tänasest, 7. septembrist, on Viru Keskuses eetris uue ajastu raadio IDA muusikaprogramm, mis edaspidi igal reedel uue valikuga Viru Keskuse külastajaid rõõmustab. Esimene reede toob kõrvu IDA Raadio saadete Must Mesi ja Öömaja muusikavaliku, mille on komplekteerinud melomaanid Heidy Purga, Üllar Siir, Andres Alev, Indrek Alev ja  Renno Paat.

Neli kuud tagasi Natalie Metsa, Ats Luige ja Robert Nikolajevi poolt algatud, veebi vahendusel kuulajateni jõudev ja Telliskivi Loomelinnakus asuv IDA raadio on napile tegevusajale vaatamata kogunud märkimisväärse kuulajaskonna ja kaasanud muljetavaldava loetelu saatejuhte, kes raadioprogrammi rikastavad nii eriilmelise muusika kui ka asja – ja ajakohaste jutusaadetega.

Laia spektriga saatejuhtide loetelust leiab melomaane, muusikuid, kunstnikke, kodanikuaktiviste, arhitekte, disainereid, sotsiaalteadlasi ja pikaajalise kogemusega saatejuhte nagu Tõnu Pedaru, Heidy Purga, Kaarel Valter, Florian Wahl, Regret, Kiwa, Teele Pehk, Reet Aus, Triin Niinemets, Rain Tolk, Hanna-Liisa Uusmaa, Eliann Tulve jpt. Ka uustulnukatele ja asjaarmastajatele on IDA raadio andnud võimaluse end saatejuhina proovile panna.

«Kõik IDA raadioga seonduv ja soe vastuvõtt kuulajate poolt on tulnud suure üllatava kingitusena. Tänu kuulajatele ja headele partneritele saame veelgi areneda, pakkuda platvormi uutele tegijatele meie muusika- ja kultuurimaastikul ning lubada endale produtsente, kes igapäevaselt meid ja saatejuhte abistavad,» rääkis Natalie Mets.

IDA raadio muusikavalik on Viru Keskuses eetris igal reedel ning kogu programmi saab kuulata veebilehel idaidaida.ee.

Viru Keskus on Eesti suurima külastatavusega ostu- ja meelelahutuskeskus. Tallinna südames asuv moekeskus on hinnatud kohtumispaik ning kvaliteetsete kultuuri- ja meelelahutuselamuste pakkuja. Viru Keskuses on üle saja kaupluse ja teeninduskoha, Eesti suurim ning maailma nelja parima raamatupoe hulka arvatud raamatukauplus, Baltimaade suurim ilutoodete piirkond, kohvikud ja restoranid, spordiklubi ning südalinna soodsaim parkimismaja. Viru Keskusele on omistatud Eestis ainus jätkusuutliku hoone opereerimise hõbesertifikaat LEED O&M ning keskuse turundus- ja kommunikatsioonitegevus on pälvinud ligi 40 auhinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles