TTÜ avab rock-muusikaliga uue amfiteatri

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ peahoone.
TTÜ peahoone. Foto: Tiina Kõrstini/Õhtuleht/Scanpix

Reedel, 14. septembril kell 18.40 avatakse Tallinna Tehnikaülikooli linnakus ülikooli saja aasta juubeliks valminud amfiteater, sealsamas tuleb kell 19 esimest ja viimast korda esitlusele rock-ooper «Neli tilka digitaali», mille muusika kirjutas Siim Aimla ja sõnad Jüri Kriisemann. Teose on lavale seadnud Siim Tõniste.

Rock-muusikali laval asutvad üles üksnes endised ja praegused tipikad: Rasmus Rändvee, Artjom Savitski, Anette Maria Renniti, Paul Taklaja, Kristjan Karma, kitarristide orkester, tipikate bänd ning mitmed ülikooli rektoraadi liikmed.

Amfiteater avatakse tehnikaülikooli juubeli puhul toimuval suurel linnakupeol, kus päeva jooksul saab külastada ülikooli laboreid, peetakse viievõistlust, esilinastub ülikooli ajaloofilm jpm.

Amfiteatri avavad lindi lõikamisega Tallinna Tehnikaülikooli rektor Jaak Aaviksoo, projekteerija Ülle Grišakov, kinnisvaraosakonna juhataja Igor Jakobson ja Vanalinna Ehitus OÜ juhatuse esimees Kaidur Karba. Amfiteater asub aadressil Ehitajate tee 5, ülikooli 6. korpuse ja ühiselamute vahelisel haljasalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles