Mälust tuleb välja murrangulise aja asju

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERMi produtsent Külli Lupkin lehitseb firma Tartu Video videofilmide kataloogi. Pildil paremal on riiul tollaste videokassettidega, vasakul on välja pandud raadiojaama Sunlight ja satelliittelevisiooni alguse teemalisi tekste, pilte ja asju. Produtsendi selja taga on tänavakunstnik Bach Babachi teos ja fotod 1990. aastate Narva noortest.
ERMi produtsent Külli Lupkin lehitseb firma Tartu Video videofilmide kataloogi. Pildil paremal on riiul tollaste videokassettidega, vasakul on välja pandud raadiojaama Sunlight ja satelliittelevisiooni alguse teemalisi tekste, pilte ja asju. Produtsendi selja taga on tänavakunstnik Bach Babachi teos ja fotod 1990. aastate Narva noortest. Foto: Margus Ansu

ERMis avatud väljapanek «Ise tehtud Eesti» näitab, milliste küsimuste ees seisis igaüks murrangulisel ajal, 1990. aastatel. Kuidas pääseda välismaale parema elu peale? Kust saada relv ja kuidas kaitsta kodu? Kuidas olla noor ja ennast väljendada? Kuidas hankida Ford Sierra? Kuidas teha oma firma, näiteks pank? Kuidas leida töökoht, kui sõjatehas on kinni pandud? Kuidas elada ära pensionist?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles