Juurikas. Pärdi keskus pakub lusti kogu perele

Mart Juur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
loomad öösel
loomad öösel Foto: Allan Hmelnitski

Laulasmaal avatud Arvo Pärdi keskusest on kujunenud populaarne turismiobjekt. Kogu pere teemapark pakub põnevat tegevust suurtele ja väikestele külastajatele. Eriti meeldivad rahvale kaasahaaravad atraktsioonid ja lõbusad tegelased, kes vaimukate mängude ja aktiivsust süstivate tegevuste kaudu tutvustavad armastatud helilooja loomingut.

„Veetsime perega toredasti aega,“ räägib külastaja Neeme Sussipall. „Lapsel oli elu parim päev: ei pidanud ringi jooksma ega värskes õhus viibima, sai rahulikult telos istuda ja Growtopiat mängida. Mida paremat koolivaheajalt veel soovida? Minule isiklikult avaldas tohutut muljet Vaikuse paviljon. See on mugav, meditatsioonile häälestav ruum, kus rääkimine on keelatud. Abielus või püsisuhtes olevad mehed võivad seal lihtsalt niisama tundide kaupa istuda ja lebada, mõeldes ilusaid, tarku ja häid mõtteid, ilma et keegi kogu aeg midagi räägiks, nõuaks või seletaks. Vaikuse ja mõtete järelkajast sündiva kõlaterviku eripärane ülemhelirikkus meenutab kellukesehelinat.“

Külastaja Malle Sussipalli muljed on üldjoontes samuti positiivsed, siiski jääb kõlama väike kriitiline noot:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles