Tallinn Music Weeki festivali esinejate taotlusvooru pikendati

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week, The Magnettes
Tallinn Music Week, The Magnettes Foto: Madis Sinivee

25.–31. märtsini 2019 toimuva uue muusika ja linnakultuuri festivali Tallinn Music Week (TMW) artistide taotlusvooru pikendati kuni 12. novembrini.

Kuni 12. novembri südaööni on TMW veebilehel artist.tmw.ee avatud taotlusvoor muusikutele, kes soovivad eelseisval festivalil üles astuda. Avaldused on oodatud mistahes muusikastiilide esindajatelt; nii sooloartistidelt kui ka suurematelt kooslustelt, nii interpreetidelt kui ka heliloojatelt üle kogu maailma.

Tuleval kevadel 25.–31. märtsini toimuva festivali keskmes on kolm päeva vältav muusikaprogramm. Laekuvatest esinemisavaldustest valitakse muusikaprogrammi kuni 200 esinejat. Valiku teeb TMW korraldustiim, kuhu kuuluvad nii Eesti kui ka rahvusvaheliste muusikaettevõtete esindajad ürituste korraldajad ja erinevate žanrite parimad asjatundjad.

Tänavu kevadel toimunud juubelifestivalile saabus esinemistaotlusi ligi 1500 artistilt enam kui 50 riigist ja programmi kinnitati üle 260 artisti 30 riigist, teiste seas põhjanaabrite legendid Ismo Alanko ja Kimmo Pohjonen, Islandi alternatiivmuusika täht Högni, Inglismaa alternatiivroki uus tulija Suzi Wu ning paljud Venemaa ja Ida-Euroopa põnevaimad artistid. Eesti artiste kinnitati kavasse ligi 130.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles