Läti sünnipäevanädalale ERMis paneb punkti folk-rokkansambel Auļi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti folk-rokkansambel Auļi.
Läti folk-rokkansambel Auļi. Foto: promo

Sel pühapäeval, 18. novembril, kui Läti Vabariik tähistab 100. aastapäeva, ootab Eesti Rahva Muuseum kõiki lõunanaabritele pühendatud pidupäevale. Päev tipneb läti folk-rokkansambli Auļi kontserdiga.

Sünnipäeva puhul on lätlastele sissepääs ERMi näitustele prii. Kell 11 (eesti keeles) ja 14 (läti keeles) toimub tasuta giidituur, mis keskendub Eesti ja Läti kokkupuutekohtadele ERMi näitustel. Avatud on läti kunstnike näitused «Lauluemad» ja «Ma olen introvert», toimub laat ja restoran Pööripäev pakub bufees erimenüüd. Lisaks saab jälgida Läti Vabariigi 100. aastapäeva pidustuste ülekannet.

Kell 17 algab muuseumi sillaalal (A-sissepääs) suur pidu, kus esineb läti torupilli- ja trummiansambel Auļi (pilet 5 eurot). Koos kõikide külalistega saadetakse videosilla kaudu Lätti ka ühine tervitus. Pidu jätkub ansambliga Teandēms trijatā.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles