Inter Omega avaldas uue videosingli

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Inter Omega.
Ansambel Inter Omega. Foto: Maris Savik

Tartust pärit ansambel Inter Omega avaldas uue videosingli «Catena», grupi debüütalbum ilmub 2019. aasta alguses.

Inter Omega on viieliikmeline progressiivset modernset metalit viljelev bänd Tartust, kes on oma muusika jaoks inspiratsiooni ammutanud bändidest nagu Periphery, Tesseract, Intervals ja Meshuggah. Kõik bändi liikmed on varasemalt seotud erinevate muusikaliste projektidega ning esinenud nii Baltimaades erinevatel lavadel kui televisioonis. Bändi debüütsingel «Pieces» ilmus 2016. aasta suvel, pärast mida on noormehed andnud välja püsivalt uusi videosingleid.

2018. aasta varakevadel korraldas Inter Omega oma esimese kontserdi, mida tulid uudistama nii uued näod kui ka pikaajalised bändi toetajad. Muusikud esinesid ka novembrikuus koos teiste tuntud Eesti bändidega nagu Ocean Districts, Kaschalot ja Liblikas. Inter Omega tuleb lähikuudel välja debüütalbumiga ja kavatseb selle puhul planeerida tuuri, et jõuda nii Skandinaavia kui Baltimaade lavadele.

Inter Omega koosseisu kuuluvad: Ben Roomes (vokaal), Mathias-Erik Tempel (vokaal), Steven Kingo (kitarr), Kristo Ülper (kitarr) ja Joel Hainsalu (trummid). Laulja Ben on elukutseline balletiartist, kes on esinenud ülemaailmselt juba üle kümne aasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles