Memoriaali autorid: avalikus ruumis saab mõjutada, mida ja kuidas mäletatakse (2)

Juhan Raud
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe 2018. aasta inimesteks kuulutati kommunismiohvrite memoriaali autorid. Vasakult: Tiiu Truus, Lidia Zarudnaja, Jaan Tiidemann ja Kalle Vellevoog. 
Postimehe 2018. aasta inimesteks kuulutati kommunismiohvrite memoriaali autorid. Vasakult: Tiiu Truus, Lidia Zarudnaja, Jaan Tiidemann ja Kalle Vellevoog. Foto: Eero Vabamägi

Postimehe aasta inimese tiitli pälvisid Maarjamäel asuva kommunismiohvrite memoriaali autorid. Memoriaal võimaldab leinata väärikalt.

Reedel, 4 jaanuaril kuulutati välja Postimehe 2018. aasta inimene. Tänavu pälvisid tunnustuse Maarjamäel asuva kommunismiohvrite memoriaali autorid. Auhinda käisid vastu võtmas arhitektid Kalle Vellevoog, Jaan Tiidemann, Tiiu Truus ning maastikuarhitekt Lidia Zarudnaya. Skulptor Kirke Kangro, kes ei saanud sündmusel osaleda, oli selle puhuks salvestanud mõjusa videopöördumise.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles