Ivar Põllu lubab, et teater läheb üha isiklikumaks

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loovjuht ja lavastaja Ivar Põllu arvab, et Uus Teater saab pärast teatrimaja ostmist hakata tegema pikemaid plaane.
Loovjuht ja lavastaja Ivar Põllu arvab, et Uus Teater saab pärast teatrimaja ostmist hakata tegema pikemaid plaane. Foto: Sille Annuk

Päevast päeva pikenev punane triip Tartu Uue Teatri veebilehel näitab, et peagi on kogunenud nii palju raha, et seni rentnikuna Laial tänaval punastest tellistest majas tegutsenud teater saab selle endale päriseks osta. Teatri loovjuht Ivar Põllu vastab küsimustele, mis sellega kaasneb ning mida uut toob alanud aasta Tartu Uuele Teatrile veel kaasa.

Jaanuari teise nädala lõpul oli kavas labürintteatriühenduse G9 ja Tartu Uue Teatri koostöös Musta Kasti osalusel valminud «Hingede öö» viimane etendus. Iga selle lavastuse vaataja võis tunda, nagu oleks see tehtud ainult temale vaatamiseks. Kuidas publik ja kriitikud lavastuse vastu võtsid?

Publik võttis selle hästi vastu ning leidis ka üles. Pärast esimeste etenduste kõhklust olid järgmised välja müüdud. Otsime võimalusi mängida «Hingede ööd» järgmise aastavahetuse ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles