Juurikas. Kuidas ma naiste paraadil käisin

, staarkolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste marss Tallinnas, 19.01.2019.
Naiste marss Tallinnas, 19.01.2019. Foto: Sander Ilvest

Eelmisel laupäeval toimus Tallinnas palju elevust tekitanud naiste marss. Mina sinna kahjuks ei jõudnud, ehkki minekuplaan oli kindel. Sõbrannadega sai varakult kokku lepitud, et värvime suud punaseks, võtame lipud, loosungid ja pasunad kätte ja lähme teeme meestele tuule alla. Kogunemiskohaks pidi olema Evelini pleiss. „Kohtume kell 12 minu pool,“ karjus Efka öösel pool kaks taksosse kukkudes, „kui maast lahti saate, tulge varem! Mina olen nagunii juba kell kaheksa tagajalgadel!“

Olime veetnud lõbusa õhtu, mis algas vanalinnas pliinide, pelmeenide ja vodkaga ning lõppes šampanja ja tantsuga kusagil Kalamajas. 40+ naiste peod on ju teada: raha on meil rohkem kui 30+ naistel, energiat rohkem kui naistel 20+ ja kandmist rohkem kui daamidel 60+. Meid ei peata miski.

Heitsin magama, hobuseannus Alkaseltzerit keres, aga pean tunnistama, et enne kella kahte ikkagi maast lahti ei saanud. Kuidas sa raatsid tõusta – päike sätendab nii kenasti aknast sisse, padi on nii pehme, tekk nii soe. Lihtsalt jumalik on suigatada veel tunnike või kaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles