Reigo Kuivjõgi lõpetab töö loomemajanduskeskuse juhina

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reigo Kuivjõgi (43) töökoht loomemajanduskeskuse tillukeses kabinetis on vanaaegne suhvlite ja riiulitega kirjutuslaud, mis ei võta palju ruumi. See-eest on suur Peeter Alliku maal kabineti seinal.
Reigo Kuivjõgi (43) töökoht loomemajanduskeskuse tillukeses kabinetis on vanaaegne suhvlite ja riiulitega kirjutuslaud, mis ei võta palju ruumi. See-eest on suur Peeter Alliku maal kabineti seinal. Foto: Kristjan Teedema

Reigo Kuivjõgi on täna viimast tööpäeva Tartu loomemajanduskeskuse juhi ametis, mida ta on lepingu järgi pidanud viis aastat. Et tema mantlipärija ei ole veel välja valitud, annab ta tööasjad tuleval nädalal üle kolleeg Auli Solole kui ajutisele juhile. Teda ennast uus amet otsekohe ees ei oota, küll on tal aga kavandatud mõni kunstinäitus.

Juhi ametikoha konkursile oli võimalus soovijail esitada dokumendid hiljemalt 25. jaanuaril. Kuivjõgi jättis konkureerimata.

«Ma kardan, et järgmise viie aasta jooksul ei suuda ma anda noortele ettevõtjatele nii suurt arenguhüpet, nagu ma seda suutsin esimesel viiel aastal,» ütles ta. «Ning kui ma tean, et võin tulevikus enda seatud lati alt läbi hüpata, oleks tark anda juhtimine üle uuele inimesele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles