Tallinna techno-klubi hall võtab osa Milano moenädalast

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel Milano Fashon Weekil osaleb koostöös itaalia brändiga MARIOS nende tänava- ja kõrgmoodi esitleval show'l ka Tallinna techno-muusika klubi Hall.
Tänavusel Milano Fashon Weekil osaleb koostöös itaalia brändiga MARIOS nende tänava- ja kõrgmoodi esitleval show'l ka Tallinna techno-muusika klubi Hall. Foto: Deniele De Carolis

Tänavusel Milano Fashon Weekil osaleb koostöös itaalia brändiga MARIOS nende tänava- ja kõrgmoodi esitleval show'l ka Tallinna techno-muusika klubi Hall. MARIOSE ja Halli ühisloomingus sündiv show leiab aset 24. veebruaril Milanos Teatro Menottis.

MARIOSE moeshow'l mängivad muusikat Halli DJ-d Artur Lääts ja Micaela Saraceno, kes esitavad spetsiaalselt ürituse jaoks valminud loomingut. Halli underground'iliku meeleolu antakse üritusel edasi ka visuaalselt – modellidele taustaks on suur Tallinnas Noblessneri sadamas asuva klubihoone foto.

Lisaks ühisele moedemonstratsiooni kunstilise lahenduse loomisele on Hall olnud ka Milano disainerite käesoleva kollektsiooni inspiratsiooniallikaks. Klubi iroonilise tooniga hüüdlauset «Everything Is Forbidden!» (eesti keeles «Kõik on keelatud!») kasutab MARIOS 2019.–2020. aasta sügistalve kollektsiooni nimena ja seda näeb ka mitmelt kollektsiooni kuuluvalt rõivaesemelt. Lausele on graafilise vormi andnud Halli disainer Karl-Erik Leik.

«Meile meeldib väga Halli loojate stiil ja energia. Meie jagame sarnaseid väärtusi ja tahame üksteist toetada, meid kannab sarnane meelsus ja underground’ilik kultuurikeskkond,» kirjeldab MARIOS põhjuseid, miks nad valisid Halli uue kollektsiooni muusaks.

Halli ühe asutaja Elena Natale sõnul on klubi olulisimaks eesmärgiks elada käesolevas hetkes, mängida muusikat, mis puudutab inimeste ürgse olemust ja lasta iniemstel tantsida ja kunsti kaudu olemisest rõõmu tunda. «Meil on MARIOSEga sarnane rütm – ka nemad võtavad kõigest maksimumi ja naudivad mängu nimega Elu. Armastame käsitööd, aga ka mitmekesisust, esteetilisust ja mugavust,» märgib ta.

Tänavusel Milano Fashon Weekil osaleb koostöös itaalia brändiga MARIOS nende tänava- ja kõrgmoodi esitleval show'l ka Tallinna techno-muusika klubi Hall.
Tänavusel Milano Fashon Weekil osaleb koostöös itaalia brändiga MARIOS nende tänava- ja kõrgmoodi esitleval show'l ka Tallinna techno-muusika klubi Hall. Foto: Daniele De Carolis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles