Eesti metal-grupp Inter Omega avaldas debüütalbumi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inter Omega liikmed pole lihtsalt bändikaaslased, vaid ka sõpruskond. Esiplaanil karmima vokaali tootja Ben Roomes, vasakul Kristo Ülper, keskel istuvad Steven Kingo (vasakpoolne) ja Joel Hainsalu ning ülal seisab bändi teine vokalist Mathias-Erik Tempel.
Inter Omega liikmed pole lihtsalt bändikaaslased, vaid ka sõpruskond. Esiplaanil karmima vokaali tootja Ben Roomes, vasakul Kristo Ülper, keskel istuvad Steven Kingo (vasakpoolne) ja Joel Hainsalu ning ülal seisab bändi teine vokalist Mathias-Erik Tempel. Foto: Maris Sarvik

Tartust pärit proge metal ansambel Inter Omega on avaldanud omanimelise debüütalbumi, mida seda saab kuulata kõikidel digi-striimi platvormidel ning samuti on valminud CD. Selle Tallinna esitluskontsert toimub laupäeval, 9. märtsil klubis Barbar, kus Inter Omega esineb koos ansamblitega Horror Dance Squad ja Mad Morality. Aprillis saab Inter Omegat näha üle Eesti koos Goresoerdiga.

Inter Omega on viieliikmeline progressiivset modernset metalit viljelev bänd Tartust, kes on oma muusika jaoks inspiratsiooni ammutanud bändidest nagu Periphery, Tesseract, Intervals ja Meshuggah.

Kõik bändi liikmed on varasemalt seotud erinevate muusikaliste projektidega ning esinenud nii Baltimaades erinevatel lavadel kui televisioonis. Bändi debüütsingel «Pieces» ilmus 2016. aasta suvel, pärast mida on noormehed andnud välja püsivalt uusi videosingleid. Oma esimese kontserdi andis Inter Omega 2018. aasta varakevadel.

Inter Omega koosseisu kuuluvad: Ben Roomes (vokaal), Mathias-Erik Tempel (vokaal), Steven Kingo (kitarr), Kristo Ülper (kitarr) ja Joel Hainsalu (trummid). Laulja Ben on elukutseline balletiartist, kes on esinenud ülemaailmselt juba üle kümne aasta.

Ansambel Inter Omega.
Ansambel Inter Omega. Foto: Maris Savik
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles