Mehed avasid sooneutraalselt transerootilise kunstinäituse (1)

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näituse peakuraatori Martti Ruusi (vasakul) selja taga on Rait Rosina «Kena isiksus 2» ning Vilde ja Vine ühe omaniku Martin Laiapea käe taga on Timur Tihemetsa «Spermatosauruste pesa». Nende kahe vahel ripub seinal Raido Randoja «Sõnajala õied».
Näituse peakuraatori Martti Ruusi (vasakul) selja taga on Rait Rosina «Kena isiksus 2» ning Vilde ja Vine ühe omaniku Martin Laiapea käe taga on Timur Tihemetsa «Spermatosauruste pesa». Nende kahe vahel ripub seinal Raido Randoja «Sõnajala õied». Foto: Sille Annuk

Nelikümmend üks kunstiandelist meest nägid kõvasti vaeva, et avada naistepäeva eel Tartu kesklinnas korraga kolmes kohas väljapanek «Mehed ja lilled, mehed kui lilled». Kolmiknäituse avamine eile oli ühendatud jalutuskäiguga.

Esimene kogunemiskoht oli kunstirestoran Vilde ja Vine, seejärel liikus seltskond üle tee, Ülikooli 1 tegutsevasse kultuuriklubisse Promenaadiviis. Lehe trükikotta saatmise hetkel ei olnud veel selge, kas avamise lõpuks jalutas keegi ka Rüütli 8 asuvasse veinibaari Vein ja Vine, kus samuti on mõned mehelik-lillelised pildid seinale pandud.

Martti Ruusi kiri

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles